Metalbloggens samarbetspartner:

torsdag 5 november 2009

Mera Igneous Human!

Den här bloggen har ju skrivit lite om bandet Igneous Human tidigare (http://metalyze.blogspot.com/2009/10/igneous-human.html). Tipset kom från Kim, och nu ligger den utlovade recensionen uppe på WeRock.se (http://www.werock.se/Recension/visarec.php?id=318).

För oss som prenumererar på Close Up så bjuds förutom en kort intervju (som i stort sett går ut på att bandet är säkra på att de kommer att lyckas) också ett spår - "Quake" - på den medföljande skivan. Samma låt har nu dessutom lagts ut på bandets MySpacesida - så det är bara att kolla in den. http://www.myspace.com/igneoushuman
Och visst låter det riktigt bra!
Om det är årets debut är väl tveksam (i bloggens bok har de ex Tribulation att försöka bemästra), men det ska bli väldigt spännade att kolla in debuten "Pyroclastic Storms" med egna öron. Så här ser den ut, förresten:



3 kommentarer:

  1. För mig är "Quake" den klart intressantare av de två låtar som hittills lagts upp på bandets Myspace. Och mer representativ för plattan än "Demonride" Tack för länkningen till recensionen :)

    Hoppas också få till en intervju med bandet och kanske få ur dem något lite mer än vad Close-Up tydligen gjorde.,.

    SvaraRadera
  2. Vassego!
    Till Close Up-skribentens försvar ska kanske sägas att utrymmet i tidningen var minst sagt begränsat. Kanske inte så lätt att förmedla en massa saker på 20 rader, typ...

    SvaraRadera
  3. Förstår inte hajpen alls faktiskt, låter som en miljon andra band! Men vem vet, visar de sig ha låtarna kanske jag ändrar mig.

    SvaraRadera