Metalbloggens samarbetspartner:

onsdag 25 november 2009

Onsdag - uppdatering av spellistan!

Varje onsdag får du en uppdatering av vad som spelats mest hos Rebellängeln.
Det kan vara musik-DVD'er, specifika låtar, skivor eller grupper som helhet - och nu är det dags igen.
Den här veckan har förstås Behemoth spisats en hel del - konstigt vore det ju annars med tanke på förra veckans eminenta konsert!
Dessutom har In Flames sett en hel del speltid, både deras fläskiga DVD-box "Used And Abused" och lite andra skivor har rullat en hel del. Katatonias "Night is the New Day" kräver verkligen sina lyssningar för att komma in i, så den rullar rätt mycket - tillsammans med Tiamats "Amanethes", en helt grym platta som verkar tåla obegränsat antal lyssningar.
Sist men inte minst så återkommer jag till Bruce Dickinsons "Tyranny of Souls". Den skivan är fast i bilstereon, och jag är fast i skivan så att säga. Fantastiskt bra platta!

Veckans lista blir således...

  • Behemoth - grupp
  • In Flames - grupp
  • Katatonia "Night Is The New Day" - CD
  • Tiamat "Amanethes" - CD
  • Bruce Dickinson "Tyranny of Souls" - CD

För övrigt spelar Paradise Lost på Debaser Medis ikväll. Greg Macintosh är inte med, tyvärr, men jag tror spelningen blir toppen i alla fall. Dessutom är Ghost Brigade förband, och jag är mycket nyfiken på hur de låter live - deras senaste platta "Isolation Songs" var en ren fröjd att recensera, och är för min del en klar kandidat till årets topplista.

Reflektioner från spelningen, och mer utförlig info kommer här och på Werock.se under slutet av veckan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar